2130116964 6948509873 Σόλωνος 111, Κολωνάκι kabangel.1@icloud.com
hero image
 
 
     
     
  Άγγελος Kαμπούρης
Παλαιοπωλείο Κολωνάκι Αθήνα Αττική


Για περισσότερα από 50 χρόνια, το παλαιοπωλείο μας “Άγγελος Kαμπούρης” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, αποτελεί ένας παράδεισος για τους λάτρεις της αντίκας και των συλλεκτικών παλαιών αντικειμένων. 

Η επίσκεψή σας στο παλαιπωλείο μας θα είναι μια εμπειρία ταξιδιού στον χρόνο, όπου θα ανακαλύψετε μοναδικά κομμάτια που φέρουν μαζί τους την ιστορία και την προσωπικότητά τους.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαθέτουμε & σας προσφέρουμε


μια ευρεία γκάμα αντικειμένων, όπως έπιπλα, κοσμήματα, πίνακες, αντίκες, γλυπτά και πολλά ακόμα παλαιά αντικείμενα. Κάθε αντικείμενο που προσφέρουμε έχει ελεγχθεί και συντηρηθεί διεξοδικά προκειμένου να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα.

Με μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και ιστορικά αντικείμενα, το παλαιοπωλείο μας, προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία αγορών σε κάθε πελάτη και φιλοδοξεί να γίνει το αγαπημένο μέρος για τους λάτρεις των αντικών και των παλαιών αντικειμένων.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
       
  Το έμπειρο προσωπικό μας είναι γνώστες του χώρου και με μεγάλη εμπειρία στην αναγνώριση, την εκτίμηση και την προμήθεια αντικειμένων. Έτσι, μπορεί να αναλάβει την αξιολόγηση και την αγορά παλαιών αντικειμένων και αντικών από ιδιώτες πελάτες που επιθυμούν να πωλήσουν τη συλλογή τους.  
     
     
       
  Έτσι λοιπόν, είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα σπάνιο κομμάτι και ανανεώσετε το χώρο σας είτε να πουλήσετε κάποιο παλαιό αντικείμενο ή να αδειάσετε την αποθήκη σας, το παλαιοπωλείο μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει.  
     
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το παλαιοπωλείο μας, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ