2130116964 6948509873 Σόλωνος 111, Κολωνάκι kabangel.1@icloud.com
 
 
     
     
  ΠΟΥΛΑΜΕ
Αγγελική Kαμπούρη | Παλαιοπωλείο
Κολωνάκι Αθήνα ΑττικήΣτο παλαιοπωλείο μας “Αγγελική Kαμπούρη” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, μπορείτε να βρείτε καθημερινά μεγάλη ποικιλία από παλαιά αντικείμενα και αντίκες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εάν αναζητάτε μοναδικά και σπάνια κομμάτια, από άλλες εποχές, τότε το παλαιοπωλείο μας αποτελεί σίγουρα το ιδανικό μέρος για να ανακαλύψετε ”θησαυρούς” του παρελθόντος. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ανακαλύψτε τη μαγεία
των παλαιών αντικειμένων & αντικών!
 
     
 
Aποκτήστε μοναδικά κομμάτια
με ιστορία & χαρακτήρα!

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε αντίκες και παλαιά αντικείμενα από κάθε εποχή και για κάθε γούστο όπως έπιπλα, αντίκες, ασημικά, κοσμήματα, πορσελάνες, βιβλία, βινύλια, κεντήματα, χαλιά, στρατιωτικά είδη, είδη λαϊκής τέχνης, πίνακες ζωγραφικής και πολλά ακόμα ξεχωριστά κομμάτια.
 
Είτε είστε συλλέκτης, ιδιώτης ή διακοσμητής, επισκεφτείτε το παλαιωπολείο μας για να σας γνωριστούμε και μαζί θα βρούμε αυτό που σας ταιριάζει σε λογικές τιμές.

Είμαστε αποφασισμένοι να σας παρέχουμε μια αξέχαστη εμπειρία αγορών και να σας βοηθήσουμε να βρείτε το απόλυτο κειμήλιο που θα προσθέσει μοναδικότητα στον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το παλαιοπωλείο μας, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ